Service Hub inneholder en hel rekke verktøy og funksjoner. Hvilke man har behov for og tilgang til baserer seg på HubSpots lisensmodeller. Eksemplene under er ment som illustrasjon, og ikke alle er tilgjengelige i samtlige versjoner. Ta kontakt med oss her, og vi hjelper gjerne til med å avdekke akkurat deres behov.


Delt innboks og dialog

Administrer og skalér 1-til-1 kundekommunikasjon gjennom én universell innboks som samler samtaler fra e-post, chat, sosiale medier og mer – tilgjengelig for deler av eller hele teamet ditt.

Ticketløsning

Logg kundehenvendelser som “tickets”, som kan tildeles medlemmer av teamet ditt. Organisert, prioritert og sporet på et sentralt sted.


Tilbakemeldinger

Ta pulsen på kundetilfredsheten – anvende digitale kundeundersøkelser for å samle tilbakemeldinger som kan brukes til å bygge en bedre kundeopplevelse.

Automasjon og delegering

Automatiser kundeserviceprosessene dine med oppretting, delegering og eskalering av oppgaver. Bruk tilbakemeldinger som utløser for automatiserte e-poster, eller interne varsler til teamet ditt.

Kunnskapsbase

Gjør kundenes ofte stilte supportspørsmål og tickets til en robust, optimalisert kunnskapsbase av hjelpeartikler og dokumentasjon, indekserbar i søkemotorer.

Team e-post

Lag e-postaliaser for hele teamet, som automatisk gjør innkommende e-postmeldinger om til tickets eller interne varsler til teamet ditt.

Live chat

Live chat fra HubSpot kan tilgjengeliggjøres på nettstedet ditt, og all dialog blir selvfølgelig logget i Hubspot for senere oppfølging.

Chatbots

Bruk chatbots for å avlaste eller forbedre live chat. Diriger kunder til relevant hjelpedokumentasjon, uten bruk av menneskelige ressurser.

Rapportering og mål

Mål effekten av kundeservice med innebygde rapporteringsverktøy som sporer bruksdata, volum og responstid, tilbakemelding fra kunder og mer. Det er også mulig å sette opp rapporter Rapporter om beregninger relatert til et spesifikt kundemål, som responstid, rapportene kan også vise om kundeservicenivå (SLA) er oppfylt.

 

 

Mer om HubSpot

Les mer om de ulike HubSpot-modulene og mulige integrasjoner:

Hva vi kan bistå med

  • Innsikt og strategi
  • Design og brukeropplevelse
  • Tekniske oppsett
  • Integrasjon mot øvrige systemer
  • Innholdsproduksjon
  • Onboarding og opplæring
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål


Hvordan vi jobber

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med HubSpot av strategisk rådgivere, designere, innholdsutviklere og programmerere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale. Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.


Hvorfor velge oss

Knowit Experience CRM er spesialiserte innen CRM-implementering, support og rådgivning. Våre konsulenter har mange års spesialistkunnskap og er HubSpot-sertifiserte.

Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spesialistkompetanse og en vilje til å stadig utvikles. Vi er dedikerte til å få kundene våre til å nå sine mål, og til å bli deres strategiske partner for å hjelpe dem videre på den digitale reisen.

 

Kontakt oss for en prat og tilpasset demo

Ønsker du å vite mer om HubSpot eller andre CRM-systemer, og hvordan vi kan hjelpe?

1. Fyll ut skjemaet under
2. Vi tar kontakt for å avdekke deres behov
3. Deretter avtaler vi en presentasjon og demo av løsning tilpasset akkurat dere

Til toppen