Microsoft Dynamics 365 og Power Platform

Microsoft applikasjoner

Les mer om noen av de mest brukte applikasjonene i Microsoft:

Dynamics 365 Sales
Dynamics 365 Customer Service
Dynamics 365 Marketing
Power Platform

Microsoft Dynamics 365 og Power Platform omfatter intelligente forretningsapplikasjoner og tjenester som øker innovasjonshastigheten. Disse applikasjonene er bygget på fire byggesteiner for digital transformasjon;  moderne, enhetlig, intelligent og tilpasningsdyktig. Dette betyr at du kan få løsninger som er tilpasset dine behov og som hjelper deg i hverdagen.

 

Hva vi kan bistå med

  • Analyse og kartlegging av behov
  • Skreddersydd implementering og integrasjoner med andre system
  • Audit og optimalisering av eksisterende oppsett
  • Onboarding og opplæring
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål
  • Skreddersydde Dynamics kurs tilpasset dine behov


Hvordan vi jobber

For å oppnå suksess med et kundeprosjekt tror vi på å jobbe strukturert og transparent med kunden. Vi har en nøye utviklet prosjektmetodikk, og hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale.

Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Teams, Jira og Sharepoint for planlegging og gjennomføring.


Hvorfor velge oss

Knowit er spesialiserte innen CRM-implementering, support og rådgivning. Våre konsulenter har mange års spesialistkunnskap og er Microsoft Dynamics-sertifiserte.

Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spesialistkompetanse og en vilje til å stadig utvikles. Vi er dedikerte til å få kundene våre til å nå sine mål, og til å bli deres strategiske partner for å hjelpe dem videre på den digitale reisen.

Knowit er sertifisert Microsoft-partner.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stine Strandvik
Avdelingsleder for CRM
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen