Gi kundebehandler de rette verktøyene

Dynamics 365 Customer Service gir kundebehandler full oversikt over all informasjon om kunden slik at de har den beste forutsetningen til å levere god kundeservice.

Om din bedrift har behov for å drive med tradisjonell kundebehandling ved å svare på innkommende telefoner og e-poster eller om du ønsker å møte kundene i deres foretrukne kanal som chat, SMS, Messenger eller WhatsApp, har Dynamics 365 Customer Service løsninger for deg.

Dine kundebehandlere har tilgjengelig de beste verktøyene i løsningen og kan se hvordan lignende saker er blitt løst ved hjelp av kunnskapsartikler og tidligere saker. På denne måten har kundebehandler verktøyene de trenger for å finne en god løsning for kunden på lik linje med det som er gjort tidligere og som er i samsvar med bedriftens policyer.

Systemet er svært brukervennlig og er til hjelp for den ansatte fremfor å være til hinder i en travel hverdag.

 

Smarte løsninger

Saker kan spores til riktig kø og riktig person med enkel logikk i Dynamics 365 Customer Service. På den måten er det mer brukervennlig for den ansatte og kunden får saken løst hurtigere.

Koble opp SLA som er tilpasset nivået din bedrift har og koble dette opp mot kunder slik at hver kunde har sin SLA som vises tydelig for de ansatte. Det er mulig å sette opp ekstra logikk slik at en sak eskaleres før SLA utløper.

Dynamics 365 Customer Service kan kobles opp til Dynamics 365 Customer Service Insights for å få ut det fulle potensialet til din kundeserviceløsning. Med kunstig intelligens, sentiment intelligens og ved å analysere drifts- og agentsamhanlig vil det optimalisere din kundeservice.

Den beste måten å bli bedre på er å spørre kunden om deres mening. Dette kan du enkelt gjøre ved å benytte Microsoft Customer Voice til å sende ut undersøkelser til kunder etter at de har vært i kontakt med din bedrift. Du kan også kjøre en årlig undersøkelse til dine kunder for å finne ut hvordan temperaturen på dine kunder er og om du må gjøre endringer.

 

Microsofts økosystem

Når du bruker Dynamics 365 Customer Service vil du også kunne dra nytte av Microsoft sine andre verktøy som Office 365 for å enkelt opprette dokumenter i Microsoft Word eller Excel.

Power Virtual Agents er en enkel chat-bot som kan settes opp til å svare på ofte stilte spørsmål og løse kundens behov før de ansatte blir involvert.

Dynamics 365 Sales kan knytte salg og kundeservice tettere sammen. Dersom en kunde har en pågående sak er de antageligvis mindre mottakelige for å høre om bedriftens nyeste produkt. Om kunden har en sak hvor løsningen er å oppgradere dagens produkt eller å kjøpe et nytt produkt bør det være enkelt å informere salg om dette.

Til toppen