Gi kundebehandler de rette verktøyene

Gi kundebehandler full oversikt over all informasjon om kunden slik at de har den beste forutsetningen til å levere god kundebehandling.

Om du ønsker å drive med tradisjonell kundebehandling ved å svare på innkommende telefoner og e-post eller om du ønsker å møte kundene i deres foretrukne kanal som chat, SMS, Facebook Messenger eller WhatsApp har Dynamics 365 Customer Service løsninger for deg.

Det viktigste er at det er enkelt for kunden å komme i kontakt med din bedrift og at det er enkelt for kundebehandler å få all relevant informasjon om kunden slik at de kan gi best mulig bistand.

Gi kundebehandlere de beste verktøyene for å se hvordan lignende saker er blitt løst med kunnskapsartikler, tidligere saker fra samme kunde og andre like saker. På den måten gir du kundebehandler verktøyene de trenger for å finne en god løsning for kunden på lik linje med det som er gjort tidligere og som er i samsvar med bedriftens policyer.

I tillegg er systemet enkelt slik at løsningen bistår den ansatte og ikke er til hinder.

 

Smarte løsninger

Send saker til riktig kø og riktig person på første forsøk med enkel logikk i Dynamics 365 Customer Service, på den måten gjør du det enklere for den ansatte og gjør at kunden får saken løst hurtigere.

Koble opp SLA som kan tilpasses nivået din bedrift har og koble dette opp mot kunder slik at hver kunde har sin SLA som er tydelig for de ansatte og man kan sette opp ekstra logikk slik at en sak eskaleres før SLA utløper.

Koble Dynamics 365 opp til Dynamics 365 Customer Service Insights for å få ut det fulle potensialet til din kundeserviceløsning. Med kunstig intelligens, sentiment intelligens og ved å analysere drifts- og agentsamhanlig vil det optimalisere din kundeservice.

Den beste måten å bli bedre på er å spørre kunden om deres mening. Dette kan du enkelt gjøre med å benytte Microsoft Forms Pro til å sende ut undersøkelser til kunder etter at de har vært i kontakt med din bedrift. Du kan også kjøre en årlig undersøkelse til dine kunder og på den måten finne ut hvordan temperaturen på dine kunder er og om du må gjøre endringer.

Hva om du kunne forutse når utstyr vil bli ødelagt og sendt en reparatør før utstyret blir ødelagt og dermed unngå nedetid for kunden? Mer fornøyde kunder og større forutsigbarhet for kunde og reparatører. Dette kan du gjøre ved å benytte en proaktiv og prediktiv servicemodell med IoT-diagnose, IoT-enhetsoppdateringer og saksbehandling på én plattform.

 

Microsofts økosystem

Når du bruker Dynamics 365 Customer Service vil du også kunne dra nytte av Microsoft sine andre verktøy som Office 365 for å enkelt opprette dokumenter i Microsoft Word.

Power Virtual Agents for å lage en enkel chat-bot som kan svare på en del vanlige spørsmål for å ta de enkleste sakene før ansatte blir involvert.

Dynamics 365 Sales for å knytte salg og kundeservice tettere sammen. Dersom en kunde har en pågående sak er de antageligvis mindre mottakelig for å høre om bedriftens nyeste løsning. Om kunden har sak hvor løsningen er å oppgradere dagens løsning eller å kjøpe en ny løsning bør det være enkelt å informere salg om dette.

Microsoft Teams er den foretrukne måten å samhandle på, også for Dynamics 365 Customer Service.

Til toppen