Marketingautomation fra Microsoft

Lag og pleie potensielle kunder - Generer flere potensielle kunder over flere kanaler og pleie salgsklare kundeemner med personlige opplevelser.
Juster salg og markedsføring - prioriter potensielle kunder, automatiser overlevering og spore fremgang med delt informasjon og tilkoblede prosesser.
Ta smartere beslutninger - Forbedre avkastningen på markedsføring med innebygd intelligens og analyse som sporer markedsføringsresultater.
Innovere med en moderne og tilpasningsdyktig plattform - Kjør innovasjon med en applikasjon som er enkel å skreddersy, utvide og koble til andre apper og tjenester du allerede bruker.

Tilpass kjøpsopplevelser for å øke etterspørselen

Bygg en kundereise med et enkelt dra og slipp grensesnitt. Send tilpassede e-poster til kunder etter hvert som deres kundereise går videre. Kommuniser med kunder og potensielle kunder med riktig melding til riktig tidspunkt i riktig kanal.
Bygg markedsføringskampanjer for å tiltrekke deg relevante leads eller for å selge mer til eksisterende kunder. Dette gjør du i kanaler der potensialet er med automatiseringer som e-post, landingssider, arrangementer/eventer, SMS og integrasjon mot LinkedIn.
Bygg konfigurerbare maler og innholdsblokker slik at markedsførere enkelt kan sette opp ny kampanjer som tar hensyn til bedriftens profil.

Customer journey builder

Full kontroll på dine arrangement

En av de største fordelene med Dynamics 365 Marketing opp mot andre markedsføringssystemer er håndteringen av arrangementer. Lag en portal for dine arrangementer som er direkte knyttet til Dynamics 365 Marketing, hvor dine kunder og leads kan melde seg på dine arrangementer og gå direkte inn i din automatiserte kampanje. Knytt dine virtuelle arrangementer til Microsoft Teams live events eller Teams møter. Har du fysiske event kan du styre alt helt ned til hvilke rom de forskjellige sesjonene skal være i og hvilke forelesere som presenterer.

Knytt ditt arrangement i Dynamics 365 Marketing til Microsoft Teams

Få tettere samarbeid mellom salg og markedsføring

To områder i en bedrift som alltid burde jobbe tett sammen er salg og markedsføring, men det er dessverre ikke tilfellet i de fleste bedrifter. Med Dynamics 365 Sales og Dynamics 365 Marketing er din bedrift et steg nærmere et godt samarbeid mellom avdelingene.
Få en enkel visning av potensielle kunder og vis data fra både salg og markedsføring for å få best mulig innsikt i kundebilde.
Skår leads ut fra kriterier som setter poeng på hver interaksjon med bedriften. Du får da leads som har ulike nivå og enkelt kan overlevere salgsklare leads til salg som deretter vil ha et potensielt enklere salg enn om de skulle ringt på kalde leads.

Bilde av et lead i Dynamics 365 Marketing

Ta velinformerte beslutninger

Hva er markedsføring uten analyse? I dynamics 365 Marketing har du ferdige instrumentbord og markedsføringsanalyser og du kan bygge dine egne, på samme måte som du ville gjort i Sales eller Customer Service.
Kunstig intelligens (AI) hjelper med å sende dine e-poster til riktig person til riktig tid slik at åpningsgraden din øker. Du kan også teste dine e-poster ved hjelp av innebygd A/B-testing. Din spam-score blir også oppdatert ut fra hvordan du bygger dine e-poster.

E-post editor med statistikk for A/B-testing i Dynamice 365 Marketing

Til toppen