Power Apps

Kom raskt i gang og gi teamet ditt muligheten til å begynne å bygge og lansere apper med en forhåndsbygde maler, dra-og-slipp funksjonalitet og rask distribusjon - deretter rull ut kontinuerlige forbedringer etter behov.
Bygg apper uten kompromisser. Gi alle kreftene til å bygge appene de trenger med avansert funksjonalitet som tidligere bare var tilgjengelig for profesjonelle utviklere - inkludert forhåndsbygde AI-komponenter.
Gi profesjonelle utviklere verktøyene for å utvide appfunksjonene sømløst med Azure Functions og tilpassede kontakter til proprietære eller lokale systemer.
En undersøkelse utført av Forrester Consulting (Mars 2020) viser at ved bruk av Power Apps har selskaper en ROI på 188 % på tre år, 74% reduksjon i app utviklingskost og økt gjennomsnittlig forbedring i produktiviteten til ansatte i virksomheten på 3,2 timer per uke!

Power Apps

Power Automate

Øk produktiviteten. Bygg tidsbesparende arbeidsflyter inn i alt fra individuelle oppgaver til store systemer med sømløs integrasjon ved hjelp av hundrevis av forhåndsbygde connectors.
Automatiser raskt og sikkert - i skala. Gjør alle i stand til å bygge sikre arbeidsflyter med en guidet opplevelse uten kode og skybasert «data loss prevention», identitet og tilgangsstyringstjenester.
Sett intelligente arbeidsflyter i arbeid. Automatiser tidkrevende manuelle oppgaver med innebygde AI-evner, og gir deg mer tid til å fokusere på strategiske muligheter med høy verdi.

Power Automate

Common data service (CDS)

Ettersom Common Data Service standardiserer dataene dine gjennom Common data model (et samarbeid av flere store selskaper for å standardisere data), er det lettere å bygge og kjøre apper som bruker de samme dataene. Og fordi Dynamics 365-applikasjoner er bygd på det, kan du også bygge apper uten å ha behov for ytterligere dataintegrering. Alt sammen med Enterprise Apps-sikkerhet og håndterbarhet av Power Apps.

Power BI

Få analyser bedriftsskala, reduser tilleggskostnadene, kompleksiteten og sikkerhetsrisikoen ved flere løsninger med en analyseplattform som skalerer fra enkeltpersoner til organisasjonen som helhet.
Bruk smarte verktøy for sterke resultater. Finn og del meningsfull innsikt med hundrevis av datavisualiseringer, innebygde AI-evner, tett Excel-integrasjon og forhåndsbygde og tilpassede data connectorer.
Hjelp med å beskytte analysedataene dine. Få ledende sensitivitetsklassifisering og forebygging av tap av data for å holde dine data sikre og kompatible - selv når de blir eksportert.

Power BI

 

Power Virtual Agent

Opprett enkelt dine virtuelle agenter. Lag kraftige chatbots - uten behov for utviklere - ved å bruke et guidet, grafisk grensesnitt uten kode.
Gi virtuelle agenter til å ta grep. Integrer virtuelle Power Agents med produktene og tjenestene du bruker hver dag ved å bruke hundrevis av forhåndsbygde kontakter, ved å lage tilpassede arbeidsflyter ved hjelp av Power Automate, eller lage komplekse scenarier med Microsoft Bot Framework.
Mål ytelsen. Overvåk og forbedrer chatbot-ytelsen kontinuerlig ved å bruke AI- og datadrevet innsikt som er tilgjengelig i et lettlest dashbord.

Power Virtual Agent

Til toppen