Hold oversikt over dine kunder og potensielle kunder

Skår leads og salgsmuligheter for å se hvor selger har størst mulighet for å vinne og hvilke salgsmuligheter selger må gjøre en ekstra innsats for å vinne. Systemet hjelper også selger med å komme med anbefalinger om hvordan selger kan påvirke kunden for å ha større mulighet for å vinne salget.

Se hvordan kunder samhandler med bedriften på e-post, møter og andre kontaktpunkter.

Kunstig intelligens (AI) hjelper selger med å holde oversikt over relasjoner og gir varsler dersom et kundeforhold stagnerer eller ser ut til å bli dårligere. AI kan også hjelpe selger med å få anbefalinger og veiledning i alle faser av salgsprosessen.

 

Bygg relasjoner med ekte og personlig engasjement

Salgsmuligheten inneholder all den informasjon om salget, kunden og dine relevante kontaktpersoner. Med LinkedIn Sales Navigator-integrasjon kan selger bygge tillit og enkelt se og administrere relasjoner til relevante kontakter.

Med tett integrasjon til Office 365-verktøy kan selger tilpasse et salgsdokument som har informasjon ferdig utfylt fra salgsmuligheten og kontaktinformasjon. Andre interne som er involvert i salgsmuligheten kan også jobbe med dokumentet.

Se interaktive organisasjonskart for å få full oversikt over relasjoner mellom kontakter og bedrifter.

Den beste måten å bli bedre på er å spørre kunden. Ved hjelp av Microsoft Forms Pro kan du enkelt sette opp undersøkelser som automatisk sendes til kunden etter endt salg, slik at du får oversikt over positive og negative trender fra salgsprosessen, slik at neste salg blir enda bedre.

 

Frigjør mer tid til salg

Lag salgsplaner som inneholder repeterbare, velfungerende teknikker og kontekstbasert referansemateriale.

Få prognoser som viser hvordan salget mest sannsynlig vil se ut framover, slik at salgsleder enkelt kan fokusere og guide selgere til å fokusere på de salgene som vil gi størst utslag.

Gi selgerne et system som hjelper med salgsoppgaver, gir beskjed om hvilke oppgaver og e-poster de bør fokusere på for å få mest fornøyde kunder. Et system som hjelper selger, salgsleder, ledelse og kunder!

 

Øk salgsproduktiviteten med problemfrie verktøy

En stor fordel med Dynamics 365 Sales er at det er en del av hele økosystemet til Microsoft og har derfor svært tett integrasjon til andre Microsoft verktøy som kan hjelpe.

Koble til Dynamics 365 Marketing for å samkjøre markedsføring og salg på en strømlinjeformet måte.

Samarbeid på tvers av salg og avdelinger med hjelp av Microsoft Teams, hvor du kan chatte, ha møter, skrive notater, samarbeide på dokumenter og andre relevante oppgaver i et salg, eller med en kunde.

Drar dine ansatte på messer? Da får de kanskje visittkort, disse kan de ansatte skanne og konvertere til nye poster og kontakter i ved hjelp av en enkel Dynamics 365 app.

Dynamics 365 har selvsagt en mobilapp slik at ansatte kan fylle ut informasjon enkelt når de er på farten. I tillegg kan Dynamics 365 Sales enkelt kobles opp mot Outlook slik at du med få klikk kan koble e-poster, møter og oppgaver til kunder i Dynamics 365 Sales.

Til toppen