Hold oversikt over dine kunder og potensielle kunder

Du kan score leads og salgsmuligheter for å se hvor selger har størst mulighet for å vinne og hvilke salgsmuligheter selger må gjøre en ekstra innsats for å vinne. Systemet hjelper også selger med å komme med anbefalinger om hvordan selger kan påvirke kunden for å ha større mulighet for å vinne salget.

Systemet gir full oversikt over hvordan kunder samhandler med din bedrift på e-post, i møter og andre kontaktpunkter inne på kundens kontakt- eller bedriftskort.

Kunstig intelligens (AI) hjelper selger med å holde oversikt over relasjoner og gir varsler dersom et kundeforhold stagnerer eller ser ut til å bli dårligere. AI kan også hjelpe selger med å få anbefalinger og veiledning i alle faser av salgsprosessen.

 

Bygg relasjoner med ekte og personlig engasjement

Salgsmuligheter inneholder all informasjon om salget, kunden og  relevante kontaktpersoner. Med LinkedIn Sales Navigator-integrasjon kan selger bygge tillit og enkelt se og administrere relasjoner til relevante kontakter.

Med tett integrasjon til Office 365-verktøy kan selger for eksempel benytte Excel Online direkte i løsningen for å sømløst oppdatere flere salgsmuligheter samtidig.

Systemet tilbyr interaktive organisasjonskart for å få full oversikt over relasjoner mellom kontakter og bedrifter.

Jevnlige tilbakemeldinger fra kunder er svært verdifullt for å bli bedre. Ved hjelp av Microsoft Customer Voice kan du enkelt sette opp undersøkelser som automatisk sendes på e-post til kunden etter endt salg. Svarene samles i et innebygd dashbord og gir oversikt over positive og negative trender fra salgsprosessen, slik at neste prosess blir enda bedre.

 

Frigjør mer tid til salg

Lag salgsplaner som inneholder repeterbare, velfungerende teknikker og kontekstbasert referansemateriale.

Ved å benytte salgsakselerator vil selger få listet opp dagens gjøremål i en og samme arbeidsflate. ​Her kan selger starte et Teams-møte direkte fra siden og samtidig ha all viktig informasjon om kunden tilgjengelig, som for eksempel tidligere aktiviteter og andre leads. Systemet gir prognoser som viser hvordan salget mest sannsynlig vil se ut framover, slik at salgsleder enkelt kan prioritere og guide selgere til å fokusere på de salgene som vil gi størst utslag.

Gi selgerne et system som hjelper til med salgsoppgaver, gir beskjed om hvilke oppgaver og e-poster de bør prioritere for å få mest fornøyde kunder. Et system som hjelper selger, salgsleder, ledelse og kunder!

 

Øk salgsproduktiviteten med problemfrie verktøy

En stor fordel med Dynamics 365 Sales er at det er en del av hele økosystemet til Microsoft og har derfor svært tett integrasjon til andre Microsoft-verktøy som kan hjelpe.

Koble til Dynamics 365 Marketing for å samkjøre markedsføring og salg på en strømlinjeformet måte.

Samarbeid på tvers av salg og andre avdelinger ved hjelp av Microsoft Teams. Her kan du chatte, ha møter, skrive notater, samarbeide på dokumenter og andre relevante oppgaver i en salgsprosess eller med en kunde.

Drar dine ansatte på messer eller konferanser? Da får de kanskje visittkort. Disse kan de ansatte skanne direkte og konvertere til nye poster og kontakter ved hjelp av en enkel Dynamics 365 app.

Dynamics 365 har en mobilapp slik at ansatte kan fylle ut informasjon enkelt når de er på farten. I tillegg kan Dynamics 365 Sales enkelt kobles opp mot Outlook slik at du med få klikk kan koble e-poster, møter og oppgaver til kunder i Dynamics 365 Sales.

Til toppen