Salesforce-applikasjoner

Les mer om noen av de mest brukte applikasjonene i Salesforce:

SALESFORCE SALES CLOUD

SALESFORCE MARKETING CLOUD

SALESFORCE SERVICE CLOUD

MARKETING CLOUD ENGAGEMENT (PARDOT)

 

Hvorfor Salesforce?

Med Salesforce kan bedrifter oppnå høyere kundetilfredshet- og utvikling ved å samle samtlige kundeprosesser i én og samme plattform. Ved å kunne markedsføre, selge og tilby kundeservice, og videreutvikle kundeforhold på samme sted, får du et 360 graders bilde av kundene dine og kan bygge videre på gode kunderelasjoner.  

Salesforce er et verdidrevet selskap som fokuserer på tillit, kundesuksess, innovasjon og likhet. Plattformen er bygget på en skybasert, sikker infrastruktur som gjør at du kan dra nytte av automatiske og sømløse oppdateringer, og alltid ha siste og beste funksjonalitet tilgjengelig.  

Med Salesforce har du en skalerbar, fremtidsrettet løsning, med all informasjon som kreves for at kundene dine skal få en god kundeopplevelse.

Lær mer om fordelene med Salesforce

 

Hva vi kan bistå med

  • Analyse og kartlegging av behov
  • Skreddersydd implementering og integrasjoner med andre system
  • Audit og optimalisering av eksisterende oppsett
  • Onboarding og opplæring
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål
  • Skreddersydde Salesforce-kurs tilpasset dine behov


Hvordan vi jobber

For å oppnå suksess med et kundeprosjekt tror vi på å jobbe strukturert og transparent med våre kunder. Vi har en nøye utviklet prosjektmetodikk, og hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale.

Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Sharepoint for planlegging og gjennomføring.

 

Hvorfor velge oss

Knowit Experience CRM er spesialiserte innen CRM-implementering, support og rådgivning. Våre konsulenter er sertifiserte innen Salesforce og har flere års spesialistkunnskap.

Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spesialistkompetanse og en vilje til å stadig utvikles. Vi er dedikerte til å få kundene våre til å nå sine mål, og til å bli deres strategiske partner for å hjelpe dem videre på den digitale reisen.

Knowit er sertifisert Salesforce-partner, og leverer alle relevante tjenester i deres produktportefølje.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stine Strandvik
Avdelingsleder for CRM
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen