Målrettet kommunikasjon 

Med Salesforce Account Engagement kan du få innsikt i kundens preferanser, behov og atferd. Dette kan brukes til å bygge målrettede kundereiser som er personaliserte og tilpassede. Du kan også automatisere prosesser for å spare tid og ressurser, samtidig som du opprettholder en høy grad av personlig interaksjon med kundene.  

  

Ta kontakt nå kunden er klar 

Med Account Engagement kan man bruke atferd og preferanser til å estimere når en kunde er klar for å bli kontaktet av salgsavdelingen din. Med Lead Scoring fra Account Engagement, kan man rangere og prioritere leads for å identifisere de som mest sannsynlig vil konvertere til betalende kunder. Dette gir ikke bare en bedre kundeopplevelse (kunder som ikke er kjøpeklar blir ikke nedringt av selgere), men det sparer tiden til de som jobber med salg. Ved å kun kontakte dem er modne for å kjøpe, kaster man ikke bort verdifull tid på kontakte bedrifter uten kjøpehensikt. I Account Engagement kan du opprette og administrere lead scoring-regler basert på en rekke faktorer, inkludert: Demografi, atferd og interaksjoner, konvertering og frekvens.

 

Hvorfor velge Account Engagement?  

  1. Øk kundeengasjementet: Med Account Engagement kan du tilby relevant og personlig innhold til potensielle og eksisterende kundene dine. Dette øker sjansene for at du vil påvirke de med kampanjene og dermed vil de kjøpe produktene eller tjenestene dine. 

  

  1. Bygg sterke relasjoner: Gjennom kontinuerlig kommunikasjon og relevant innhold kan du bygge sterke og langsiktige relasjoner med kundene dine. Ved å forstå deres behov og ønsker kan du levere verdi og skape lojalitet. 

  

  1. Optimaliser markedsføringskampanjer: Account Engagement gir deg innsikt i kampanjer og e-postutsendelser. Du kan analysere data for å forstå hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og deretter justere strategien for å oppnå bedre resultater. Det er også mulig å sette opp automatiserte prosesser som sparer tid og ressurser. 

  

  1. Skalerbarhet og fleksibilitet: Uansett størrelsen på virksomheten din kan Account Engagement tilpasses dine behov. Plattformen er skalerbar, slik at den kan vokse i takt med bedriften. Du kan også integrere den med andre Salesforce-moduler eller tredjepartsverktøy for å få en enda mer omfattende markedsføringsstrategi. 
Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stine Strandvik
Avdelingsleder for CRM
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen