Lojale, langvarige kundeforhold som utvikles med hver interaksjon

Ved å knytte sammen Salg, Marked, Regnskap og Kundeservice kan man veilede hver kundemulighet gjennom en personalisert kundereise. Hver kundeinteraksjon kan knyttes til en salgsmulighet, og på den måten oppnår man en bedre kjøpsopplevelse av å knytte alle team til én enkelt plattform.

Med et 360 graders bilde av deres kunder får dine interne team og partnere én enkelt kilde til sannhet. Med Salesforce får du sanntidsinnsyn i kundeaktivitet, markedsføringshistorikk, tilbud, og innsikt basert på kunstig intelligens - alt på ett sted, tilgjengelig på alle enheter.


Nå flere med en smidig salgsstrategi

Med Salesforce har du fleksibilitet til å enkelt justere salgsstrategi underveis. Du kan respondere til nye markeder og industrier, planlegge områdefordeling, og se oppdaterte resultater både for individuelle selgere og for salgsteamet.


Automatiser prosesser og få tilgang til data på alle enheter

Gi dine salgsrepresentanter verktøyet de trenger for å jobbe raskere og smartere. Salgsteamets resultater øker med innsikt, veiledning og prognoser bygget på kunstig intelligens. Enten du jobber online eller offline så har du alltid dataene du trenger tilgjengelig.

Få kontroll på alle Salgsmulighetene

Hjelp dine salgsrepresentanter å følge opp Salgsmuligheter ved å få forslag til aktiviteter via Salesforce uansett om du skal begynne på et helt nytt salg, eller følge opp eksisterende salg.

Til toppen