Mer trafikk

Søkemotoroptimalisering handler med andre ord om de grepene vi gjør for at din side skal være synlig i Google. Med en god strategi for søkemotoroptimalisering får du enda mer trafikk, av høy kvalitet, og du er synlig når kundene søker etter akkurat ditt produkt eller tjeneste. 

Søk gir deg innsikt i kundeadferd og brukerbehov som gir verdi langt utover selve søketrafikken. Å bruke kunnskapen til å lage brukervennlig innhold vil gjøre nettstedet bedre og gi bedre resultater fra alle kanaler.

Vi tilpasser for deg

Søkemotoroptimalisering består av mange elementer, men kan deles inn i tekniske tilpassinger og produksjon av relevant innhold. Begge deler må være på plass. Teknisk gode nettsider med innhold som svarer på det kunden søker etter blir belønnet av Google med høy plassering. Søkemotoroptimalisering er et kontinuerlig forbedringsarbeid som sikrer deg verdi i lang tid fremover.

Hva vi kan bistå med

Knowit leverer alle elementene som må være på plass for en godt SEO-tilpasset nettside.

 

  • Teknisk SEO-audit
  • Søkeordsanalyser
  • Innholdsproduksjon
  • Migrering ved overgang til nytt nettsted
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål

Hvorfor velge oss

Knowit Experience er et av Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

SEO

Hvordan vi jobber

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med SEO, innholdsproduksjon og teknisk optimalisering av nettsted, av strategiske rådgivere, markedsførere og utviklere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale.

Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kjersti Hellerud
Sales, Knowit Stavanger
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen