Økt organisk synlighet

Søkemotoroptimalisering handler med andre ord om de grepene vi sammen gjør for at ditt nettsted skal prestere best mulig i Google. Med en solid SEO-strategi vil du kunne oppnå økt organisk synlighet og trafikk når kunder søker etter produktene eller tjenestene du tilbyr.

Søk gir deg innsikt i kundeadferd og brukerbehov som gir verdi langt utover selve søketrafikken. Å bruke innsikten til å lage brukervennlig innhold, vil gjøre nettstedet mer relevant og gi bedre resultater også fra andre kanaler som betalt søk og sosiale medier.

Hvordan jobbe med SEO?

Søkemotoroptimalisering består av mange elementer, men kan deles inn i teknisk optimalisering og produksjon av relevant innhold. Skal du lykkes, må begge deler være på plass. Teknisk gode nettsider med innhold som svarer godt på det kunden lurer på, har gode muligheter for å rangere høyt i Google. SEO krever at man arbeider kontinuerlig med forbedring og det vil sikre deg verdi i lang tid fremover.

Vi hjelper deg med SEO

Knowit Experience er et byrå med en rekke spesialister på SEO. Vi leverer alle elementer som må være på plass for at du skal lykkes i Google.

  • Teknisk SEO-analyse
  • Søkeordsanalyse
  • Innholdsproduksjon og innholdsstrategi
  • Migrering ved overgang til nytt nettsted og/eller CMS
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål
  • Kursing i SEO

Hvorfor velge oss

Knowit Experience er et av Nordens ledende byråer på kommunikasjon og teknologi. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser på nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

SEO

Hvordan jobber vi?

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Vi mener også at dette er nøkkelen til å lykkes med SEO i dag. Derfor består teamene som jobber med SEO, innholdsproduksjon og teknisk optimalisering av strategiske rådgivere, markedsførere og utviklere. Alle sertifiserte innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale.

Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kjersti Hellerud
Sales, Knowit Stavanger
Til toppen