UiPath

De siste årene har markedet for automasjon av forretningsprosesser gjennom implementering av Robotic Process Automation (RPA) eksplodert. UiPath har inntatt posisjonen som den ledende leverandøren globalt innen RPA, og skiller seg ut gjennom sin kraftfulle og brukervennlige teknologi. I tillegg tilbyr de et økosystem av kompletterende løsninger som danner en helthetlig automasjonsplattform med utallige muligheter.

Les mer om UiPath.

Microsoft Power BI

Microsoft sin Power BI-software er den globalt ledende plattformen for visualisering og analyse av forretningsbasert innsikt. Gjennom sammenkobling av data fra ulike systemer, visuelle fremstillinger og brukervennlige rapporter muliggjør Power BI strategiske beslutningsprosesser basert på faktiske data fremfor magefølelse og antagelser. Verktøyet er ansett som markedsledende av Gartner.

 

Les mer om Power BI.

Simplifai

Simplifai leverer nyskapende løsninger for utvikling og implementering av digitale medarbeidere. Deres hovedfokus ligger i å forbedre og effektivisere kundeservicefunksjonen gjennom automatisering av innkommende henvendelser ved bruk av chatbot, epostbot og dokumentbot. Med dette verktøyet kan opp mot 90% av innkommende henvendelser håndteres automatisk, og dermed sørge for betraktelige besparelser for selskapet.

 

Les mer om Simplifai.

 

boost.ai

boost.ai er den ledende tilbyderen av chatbot-løsninger i Norden, og har på kort tid fått internasjonal anerkjennelse for sin kraftfulle AI-teknologi. Deres unike chatteknologi betjener sluttkunder og interne brukere på tvers av en rekke bransjer, og selskapet er i førersetet for utformingen morgendagens virtuelle agenter.

Les mer om boost.ai.

Alteryx

Alteryx er en ledende teknologileverandør som utvikler og leverer programvare for håndtering, manipulasjon, kombinasjon og fremstilling av data med unik brukervennlighet. Alteryx er utviklet for å kunne besvare kritiske forretningsspørsmål, og dermed hjelpe beslutningstakere å gjøre gode valg baserte på det fremstilte datagrunnlaget.

 

Les mer om Alteryx.

Appfarm

Behovet for rask, smidig og skreddersydd applikasjonsutvikling har vært i voldsom vekst de siste årene. Den norske leverandøren Appfarm tilbyr en plattform som muliggjør apputvikling på en brøkdel av tiden sammenlignet med tradisjonelle verktøy, og uten behov for programmeringskompetanse. Gjennom et brukervennlig drag-and-drop-basert grensesnitt muliggjør Appfarm nye applikasjoner tilpasset bedriftens unike behov på rekordtid.

Les mer om Appfarm.

Tableau

Tableau leverer en markedsledende løsning for forretningsbasert innsikt som gjør det enkelt å utforske og administrere data, og å rakst oppdage og dele innsikt. Verktøyet tillater kobling og kombinasjon av ulike datakilder, analyser gjennom visualisering og kunstig intelligens, og distribusjon av informasjon gjennom mange kanaler. Gartner anser Tableau som ledende innen sitt fagfelt.

Les mer om Tableau.

Bli kontaktet
Truls Petersen
Senior Manager - Automation & Data Analytics
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Ønsker du invitasjoner til seminarer og nyhetsbrev om cybersecurity - meld deg på her!

Skriv inn din e-postadresse nedenfor for å abonnere på oss.

Til toppen