Ved valg av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kalt Navision og Dynamics NAV) velger kunden en moderne og fremtidsrettet ERP løsning. Løsningen kan leveres både som en skybasert løsning (SaaS i Microsoft Azure), eller som en lokal installert løsning (On-prem) på egne servere eller hos en driftsleverandør.


Business Central er en fullverdig ERP løsning for små og mellomstore bedrifter. Produktet har blant annet funksjonalitet for finans, salg, levering, produksjon, prosjekt, service og mye mer. Produktet er raskt å implementere og enkelt å kundetilpasse der hvor standardfunksjonalitet ikke er tilstrekkelig. Vår anbefaling er uansett å holde antall tilpasninger nede til det absolutte minimum, og heller se om prosesser kan endres eller optimaliseres på en måte som tillater standard funksjonalitet. Om ikke, så finnes det også et rikholdig utvalg av apper i Microsoft AppSource, som dekker de fleste utøkende behov for funksjonalitet. Se utvalget av apper i AppSource her.


Velger kunden Business Central online, åpnes mulighetene for å benytte seg av Microsoft sitt rikholdige "Business Application Solution Ecosystem" i Microsoft Azure, som er en samling av software og servicer, som er designet for å hjelpe deg å effektivisere forretningen din. 


Microsoft Business Central er en fullverdig ERP løsning, som er enkel å implementere og konfigurere. Kunden kan komme raskt i gang med Business Central, dersom løsningen er levert i Microsoft Azure.

Vi vil våge å påstå at for majoriteten av små og mellomstore bedrifter i Norge vil Business Central være mer enn godt nok, og når behov og kompleksitet går utover hva Business Central kan håndtere, så anbefaler vi D365 Finance & SupplyChain. I mai 2023 ble Microsoft Dynamics 365 Business Central rangert som den beste ERP løsningen av Forbes.

Ta kontakt med oss i Knowit, så kan vi sammen vurdere hvilket ERP-løsning som passer best for deg.

Her kan du lese mer om Business Central, brukerpriser, eller laste ned en gratis demoversjon av produktet.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Arild Liahagen
Executive Director Knowit Insight Business Solution

Til toppen