boost.ai

boost.ai er den ledende tilbyderen av chatbot-løsninger i Norden, og har på kort tid fått internasjonal anerkjennelse for sin kraftfulle AI-teknologi. Deres unike chatteknologi betjener sluttkunder og interne brukere på tvers av en rekke bransjer, og selskapet er i førersetet for utformingen morgendagens virtuelle agenter.

ix3

ix3 leverer web-baserte løsninger og digitale tjenester som forbedrer kvalitet, innsikt og kostnader gjennom prosjektering, drift og vedlikehold innen energi- og produksjonssektorene. Sammen støtter Knowit og ix3 våre kunder med å realisere det fulle verdipotensialet fra digital transformasjon – hele veien fra identifisert mulighet til realiserte gevinster.

Simplifai

Simplifai leverer nyskapende løsninger for utvikling og implementering av digitale medarbeidere. Deres fokus er å understøtte kundeservice-funksjonen gjennom automatisering av kundedialog og sakshåndtering. Med digitale medarbeidere fra Simplifai får virksomheter muligheten til å enkelt utvikle og drifte komplekse automasjoner gjennom bruk av ML/NLU teknologi.

UiPath

De siste årene har markedet for automasjon gjennom implementering av Robotic Process Automation (RPA) eksplodert. UiPath har inntatt posisjonen som den ledende globalsoftwareleverandøren innen dette markedet, og skiller seg ut gjennom sin kraftfulle og brukervennlige teknologi og fokus på attended automasjon.

Til toppen