Med over 5000 kunder globalt og en tydelig visjon om å tilby markeds beste RPA-software står UiPath sterkt posisjonert i et marked som de siste årene har sette en kraftig vekst. På samme måte som Bill Gates og Microsoft hadde en visjon om én datamaskin i alle hjem har UiPath en visjon om en softwarerobot for hvert menneske! RPA innebærer mangfoldige muligheter og benyttes typisk for å adressere manglede systemfunksjonalitet eller integrasjonsmuligheter. UiPath tilbyr også attended automasjon for enkle automasjonsoppgaver der brukeren selv kan initiere prosessen.

Knowit er gullpartnere med UiPath, et partnerskapet som setter oss i stand til å tilby våre kunder et av markedets mest kraftfulle RPA-verktøy. Vi er stolte over å være en av UiPath sine foretrukne partnere i det nordiske markedet, og anser selskapets tydelige strategiske profil som en styrke i et marked som stadig utfordres av nye aktører.

Ønsker du mer informasjon om hvordan Knowit kan bistå deg og din organisasjon med å utnytte mulighetene som ligger i automasjon og RPA? Les her om hvordan vi kan bistå, her om våre tanker om RPA som teknologi, eller ta direkte kontakt i skjemaet under!

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Ole Kristian Haug
Head of Automation and Data Analytics
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen