Verktøy i massevis.
En leverandør.

Å finne opp hjulet på nytt er noe mange ofte gjør uten å vite om det, og i Knowit jobber vi aktivt for å unngå akkurat det. I stedet benytter vi oss av de ledende verktøyene innen Business Intelligence. På den måten sparer kunden penger, og vi kan konsentrere oss om kundens problemer i stedet for å utvikle verktøy som allerede finnes.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Ingvar Larsson
CEO Knowit Decision Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Logo: Sas institute

SAS Institute

SAS Institutes løsninger er ledende innenfor beslutningsstøtte med avansert analyse. På verdensbasis finnes det 70 000 SAS-installasjoner, blant annet hos 91 av de 100 fremste selskapene på FORTUNE Global 500®-listen.

Logo: Denodo

Denodo

Denodo er en ledende aktør innen dataintegrasjon og data management. Det brukes en logisk tilnærming for å muliggjøre self-service BI, avansert analyse, hybrid-/multicloud integrasjon, og enterprise datatjenester. Denodos kunder i mer enn 30 ulike bransjer har opplevd stor økonomisk gevinst, og en ROI på mindre enn seks måneder.

Logo: Tableau

Tableau

Tableau tilbyr en helt ny og intuitiv måte å analysere, visualisere og presentere data på. Den er rask, enkel og gir deg muligheten til å lage rapporter og dashbord med bare et par klikk.

Verktøyet har revolusjonert markedet og er på sterk fremmarsj over hele verden – også i Norden. Knowit er en av de ledende nordiske Tableau-partnerne og er også sertifisert som opplæringspartner.

Logo: WhereScape

WhereScape

Sammen med Knowit gir WhereScape kundene muligheten til å sette opp farten på og forenkle utviklingsarbeidet gjennom automatisering av datalager, rask utvikling, standardisering av programkode samt dokumentasjon.

Verktøyene er revolusjonerende og på fremmarsj i Europa. Kundene opplever at utviklingen av datalageret effektiviseres og kan dermed hente ut data med veldokumentert kode på ca. halve tiden.

Knowit er WhereScapes største partner i Norden og kan by på sertifiserte konsulenter, rådgivning og demonstrasjoner av verktøyene.

Logo: Microsoft

Microsoft

Knowit er Silver Business Intelligence-partner med Microsoft. Microsofts produktserie tilbyr en komplett beslutningsstøtteløsning, og Knowit har gjennomført en rekke vellykkede kundeprosjekter. Vi benytter oss av samtlige BI-produkter: SharePoint, Excel, SQL-server (SSIS, SSAS, SSRS), MDS og PowerBI.

Logo: Informatica

Informatica

Informatica er den de facto ledende standarden for dataintegrasjonsverktøy. Informatica PowerCenter er en komplett ETL-plattform som oppfyller alle behov dere har for å transformere data, både internt og eksternt. Store, ledende selskaper setter sin lit til Informatica – som danner fundamentet i datalageret.

Logo: Qlik

Qlik

Knowit er mangeårig partner med Qlik og jobber i dag både med QlikView og QlikSense, produkter som oppdager og forstår data og sammenhengen mellom dem. Qlik-løsningene legger til rette for en rask utviklingsprosess og leverer kundeverdi på bare noen dager.

Logo: Oracle

Oracle

I Oracle BI jobber Knowit med alt fra database og ETL til avansert analyse og rapportering. Eksempler på verktøy og teknologier vi ofte jobber med i Oracle BI, er OWB (Oracle Warehouse Builder), ODI (Oracle Data Integrator) og OBIEE (Oracle Business Intelligence Enterprise Edition).

Knowit har et solid partnerskap og et nært samarbeid med Oracle.

Til toppen