A bunch of people working

Skap kundeverdi i alle kanaler

Digitalisering betyr at papir og konvolutter erstattes av smarte mobiler og nye digitale kommunikasjonsløsninger. Dette skaper fantastiske muligheter for rask, sikker, billig og interaktiv dialog med dine kunder og andre interessenter. 

Metaforce sin plattform digitaliserer, automatiserer og effektiviser hvordan du kommuniserer med kundene dine. Ved å koble forretningssystemene dine til plattformen, benytter vi informasjonen du allerede har om kundene dine til å lage personlige og relevante dokumenter og meldinger som styrker din merkevare, muliggjør mersalg og legger grunnlaget for interaktiv kundedialog – i alle kanaler. 

Gjennom plattformen gjør vi det enklere for selskapet og ansatte å ha en digitalisert og effektiv kundedialog i tråd med virksomhetens merkevare og kommunikasjonsstrategi. 

Metaforce gjør det enkelt for din virksomhet å organisere og administrere utvikling, produksjon, distribusjon og arkivering av all dialogen du har med dine kunder, gjennom helhetlig og enkel kommunikasjon i både digitale og tradisjonelle distribusjonskanaler.

instructions

Bruk tiden din på nye løsninger og innovasjon

I Knowit brenner vi for digitalisering og innovasjon som skaper verdi for dine kunder. Derfor har vi inngått et strategisk partnerskap med Metaforce hvor vi kan hjelpe ditt selskap fra ide til en ferdig digitalisert kommunikasjonsløsning. Vi hjelper deg å analysere kommunikasjonen og dialogen du har med kundene dine i dag, organisere behovene dine og implementere en ferdig løsning som bidrar til bedre kundedialog og brukeropplevelser. 

Med Metaforce sin løsning sparer du tid og penger så din virksomhet kan bruke tiden der det virkelig er viktig – på innovasjon og nye løsninger som skaper konkret kundeverdi.

Metaforce logo

Metaforce

Metaforce er et svenskt privateid programvareselskap innen Customer Communication Management (CCM). 

Metaforce har over 50 % markedsandel innenfor forsikringsbransjen i Sverige og er godt etablert i det norske markedet både i offentlig og privat sektor. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kristoffer Gudmundsen
CEO, Knowit Solutions Amende
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen