Partnerskapet med Signicat er en viktig faktor når Dploy skal ta nye markedsandeler i Norden.

Hver dag går mer enn to tusen søknader gjennom Dploys systemer, og av alle biler som er solgt i Norge, er halvparten finansiert via Dploy.

Effektiviserer søknadsprosessen for både potensielle långivere og deres kunder

Dploy-plattformen automatiserer hvert trinn i låneprosessen - fra å verifisere identiteten til en ny kunde, gjennomføre due diligence og kredittkontroller, til elektronisk signering av låneavtalen og å sikre utbetalinger.

Som et resultat kan Dploy betale ut lånet på få sekunder og redusere driftskostnadene betydelig.

Med Signicat med på laget, kombinert med Knowits strategiske engasjement og ekspertise i det digitale utlånsmarkedet, vil den felles løsningen muliggjøre en friksjonsfri kundeopplevelse, samtidig som risikoen for svindel reduseres gjennom enkel validering av identiteten til potensielle kunder.

Dploy kan også integreres i en eksisterende infrastruktur og brukergrensesnittet tilpasses virksomhetens spesifikke behov. Dploy forbedrer kvaliteten på og muliggjør en helautomatisk personlig kredittvurdering; til reduserte kostnader.

CEO Asger Hattel i Signicat forteller at behovet for digitale tjenester aldri har vært mer viktig enn det er i dag.

- I Norden har det tatt over et tiår å oppnå den digitale modenheten vi har for øyeblikket, der vi nå kan tilby kunder en rask og strømlinjeformet digital onboarding-opplevelse, samtidig som vi overholder regelverket og reduserer risikoen for svindel, forteller Hattel.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Jan Georg Lehmann
CCO, Knowit Solutions Bergen

Bli kontaktet
Rune Ivarsflaten
CEO, Knowit Solutions, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen