Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Google og Knowit

Som partner av Google, og et av de fremste skymiljøene i Norden, leverer vi bredt i tjenestespekteret og kan om ønskelig være en totalleverandør fra A til Å.

Google Cloud

Vekst, omstilling, effektivitet eller innovasjon - uavhengig av hvilken måtsetting du vektlegger har Google Cloud potensialet til å realisere ambisjonene. Hvorvidt potensialet utnyttes til det fulle avhenger av kompetansen rundt teknologi og muligheter. Det er her Knowit kommer inn i bildet.

Vi har en lang rekke sertifiserte konsulenter innen bl.a. GCP Architect, GCP Data Engineer, GCP Cloud Engineer, Google Data Studio og GCP Cloud Sales. 


Google Marketing Platform

Google Marketing Platform (GMP) er et sett med reklame- og analysetjenester som skal hjelpe bedrifter “å planlegge, kjøpe, måle og optimalisere digitale medier og kundeopplevelser på ett sted”. Med GMP kan bedrifter gjøre markedsføring ut i alle ledd. Knowit er sertifisert i flere av GMPs verktøy og leverer tjenester innen automatisert annonsering, innsamling av trender og bruksmønstre, visualisering og rapportering for å øke verdien av din markedsføring.


Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge