Nedgangstider eller ei, kommersiell suksess er å forstå kundebehov og sannsynlige endringer basert på makrofaktorer og trend, og så tydeliggjøre mål, gjøre endringer og i standsette organisasjonen til å jobbe på et effektivt sett.

Det handler om å sikre at salg, markedsføring, produktutvikling, forretningsutvikling og ledelse fungerer sammen med vekstfokus, tydelig strategi og effektive tiltak.

Knowit Insight har gjennom sitt selskap Marketing Clinic vært en pioner i å løfte marketing til toppledelsens agenda, og løfte kommersiell fortreffelighet til nye nivåer. Vi hjelper nordiske selskaper, individer og samfunn å vokse. For å få til dette har vi utviklet et helhetlig konsept – Growth as a Service.

Growth as a Service er spesielt designet for selskaper som har:

  • Utfordringer med å nå vekstmål
  • Mangel på kommersielle ressurser eller ferdigheter
  • Et ambisiøst vekstmål i tillegg til fokus på kostnadskutt

Growth as a Service skiller seg fra tradisjonelle consulting tjenester:

  • Vi vil være del av deres team og jobbe skulder til skulder med dere, ikke kun levere et prosjekt og løpe videre
  • Vi vil være del av deres vekstreise – vi leverer resultater hele veien fra strategi til action.
  • Vi tilbyr deg et bredt spekter av eksperter som vi kan engasjere etter behov. Du vil ha en utpekt kontaktperson, som vil sørge for at tjenesten oppfyller de felles avtalte målene.
  • Vi utfordrer hvordan du tenker og hva du gjør, og tar deg til et nytt nivå – vi støtter deg så lenge du trenger det og nedskalerer tjenesten vår når du ikke lenger trenger oss

Growth as a Service starter vanligvis med en vurdering av din nåværende tilstand. Vi vurderer derees kommersielle resultater og identifiserer de viktigste utviklingsområdene for å oppnå kommersiell suksess. Etter vurderingen kan vi hjelpe dere på de nødvendige områdene. Dette kan inkludere for eksempel å tydeliggjøre selskapets vekststrategi (markeder, produkt/tjenester, forretningsmodeller), kommersielle tilbud til markedet, utvikling av en tydelig og attraktiv Posisjonering eller pågående merkevareutvikling, økt kjennskap og økt kundetilgang.

Lurer du på om dette kan være noe for dere? Kontakt oss og vi vil fortelle deg mer.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Elisabeth Taranger
Head of Brand & Commercial Strategy
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Ønsker du invitasjoner til seminarer og nyhetsbrev om cybersecurity - meld deg på her!

Skriv inn din e-postadresse nedenfor for å abonnere på oss.

Til toppen