Makers of a sustainable future

Vi støtter kunder i den digitale transformasjonen, forenkler menneskers hverdag og skaper sikre og innovative løsninger med fokus på bærekraft. 

Mer om oss

Noen av våre kunder

Foto: Kartverket
CASE Les mer
CASE Ler mer
CASE Les mer
To men på en konstruksjonsplass på dagtid
CASE Les mer om Rightshoring hos Peab her
CASE LÆR MER
Knowit kolleger

Vi trives på jobb!

Våre medarbeidere gir Knowit toppkarakter som arbeidsplass og anbefaler oss gjerne til venner og kjente. Her forteller noen av våre kolleger om arbeidshverdagen.

Kvinnlig medarbeidere på Knowit

Utvikle deg hos oss

Hos Knowit står kreativitet og innovasjon i fokus. Her har du alle muligheter for å utvikles og vokse som person, samtidig som du er en del av et støttende team.

Les våre tanker

Vi skaper et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. På bloggen deler vi våre tanker rundt å få til endring og forme fremtiden med den nyeste teknologien.

Skal kåre verdens beste digitale design

For tredje året på rad, og som den eneste fra Norge, skal Marc Ligeti, Lead designer i Knowit Experience, sitte i juryen når den prestisjetunge konkurransen D&AD Awards i mai skal kåre verdens beste arbeider innen design og reklame.

Gull på Superweek

Forrige uke deltok flere fra analyseteamet i Knowit Experience Oslo på konferansen Superweek. Det endte med seiere på flere arenaer.

Vi hjelper deg med skybaserte løsninger

Trenger bedriften din hjelp med skybaserte løsninger? Knowit har lang erfaring og kompetanse på området. Vi vet akkurat hvilke muligheter skyteknologien gir, og hvordan utnytte disse på best mulig måte.

Knowit med stor suksess som forretningsrådgivere innen Dynamics 365

CEO Øyvind Myrstad og Direktør Kristian Skjeseth har på kort tid bygget opp en betydelig satsing innenfor management consulting og Microsoft Dynamics 365.  

Til toppen