Sertifisert i Google Analytics

Sertifisert i Google Analytics

Analyse gjennomsyrer alt vi gjør enten du trenger et bedre beslutningsgrunnlag eller mer treffsikker kommunikasjon. For å skille oss ut fra konkurrenter oppfordrer vi alle våre ansatte til å sertifisere seg i Google Analytics, enten de jobber som markedsfører, designer eller utvikler. Vi er derfor i dag det selskapet med flest individuelle sertifiseringer innen Googles analyseverktøy i Norge. Som Google Analytics Partner har vi med andre ord svart belte i analyseverktøyet. Vi hjelper deg med implementering og oppsett av sporing, måling, hygienesjekk av kontoen, anbefalinger og rådgivning. Vi har lang erfaring med å utføre grundige analyser og kan dermed identifisere din bedrift og kunders behov. 

Forhandler av Google Analytics 360

Har ditt selskap vokst ut av Google Analytics, anbefaler vi det kraftigere analyseverktøyet Google Analytics 360 som kan håndtere større datamengder. Som en offisiell forhandler av Google Analytics 360 har vi lang erfaring med å hjelpe deg som kunde når det kommer til implementering, gjennomgang av trafikksporing og analyse. Vi legger mye energi i å være gode rådgivere og hjelper deg på veien til enda bedre analyser.

Sertifisert i Google Tag Manager

Sertifisert i Google Tag Manager

Google Tag Manager gjør hverdagen lettere for både markedsførere og utviklere, da det frigjør ressurser og gjør digitalt arbeid mer effektivt og fleksibelt. Ved å samle koder til nettstedet i ett enkelt verktøy, blir nettstedet både renere og du kan snu deg raskere når du for eksempel skal på med en kampanje du ønsker å spore. Våre GTM-eksperter støtter blant annet implementering, gir anbefalinger, måler og utfører A / B-tester.

Vi leverer også Server Side GTM – en løsning for deg som har mer fokus på personvern, sikkerhet og lastetider.

Les mer om fordelene med en Server Side løsning

Digital markedsføring og CRM

Digital markedsføring og CRM

Digital markedsføring og CRM handler om å kunne følge kunden sømløst på tvers av kanaler ved å bruke tilgjengelig data og innsikt. Våre sertifiserte, kreative og erfarne markedsførere hjelper deg med å utnytte dataene best mulig for å nå målgruppen din, velge de beste kanalene og legge en god strategi slik at du får mulighet til å skape fantastiske, sømløse kundeopplevelser som skaper oppmerksomhet.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kjersti Hellerud
Sales, Knowit Stavanger
Til toppen