Marketing for hire – lei kompetansen du trenger

Marketing for hire er løsningen for virksomheter som mangler ressurser for markedsføring i kortere eller lengre perioder. Vår spisskompetanse innenfor markedsføring bistår med å dekke deres behov på en fleksibel og kostnadseffektiv måte.

Marketing Automation rådgivning

Ønsker du bistand til oppsett og implementering av et Marketing Automation system? Eller har du kanskje allerede et system som du ønsker å få mer ut av? Knowit tilbyr fullskala ekspertise og rådgivning for alle dine Marketing Automation-behov.

Måling og analyse

Måling og analyse

Det er når du blir virkelig godt kjent med kundene dine, og finner ut hvilke behov og ønsker de har, at du ser hva som er mest lønnsomt og effektivt. Dyktige rådgivere kombinert med ledende analyse- og målingsverktøy for web og mobil gir deg beslutningsgrunnlaget du trenger. 

 

CRM

CRM og kundelojalitet

Riktig budskap til rett person i riktig kanal til rett tid. Gjerne automatisk og intelligent. Det er CRM! I Knowit har vi rådgivere og teknologer som vet hva som er mulig og som kan hjelpe nettopp din organisasjon med å informere bedre og mase mindre. Knowit er teknologiuavhengig, og implementerer den plattformen som passer ditt behov. Vi har blant annet kompetanse på Microsoft Dynamics 365, Salesforce og HubSpot.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)

På verdens største markedskanal havner du på topp med et grundig arbeid i bunn. Hjelp Google med å forstå at du har den mest relevante siden for det kundene dine leter etter. Søkemotoroptimalisering handler med andre ord om de grepene vi gjør for at din side skal være synlig i Google. Med en god strategi for søkemotoroptimalisering får du enda mer trafikk, av høy kvalitet, og du er synlig når kundene søker etter akkurat ditt produkt eller tjeneste.

Google Ads

Google Ads er annonser som er synlig i det ideelle øyeblikket når kunden søker etter ditt produkt eller tjeneste, og er med andre ord en svært effektiv form for markedsføring. Vurderer dere å kjøpe annonser på Google eller er dere ikke helt fornøyd med deres nåværende resultat? Vi arbeider alltid 100% transparent, og dere eier alltid deres annonseringskonto. Vi tror ikke på pakkeløsninger, vi skreddersyr løsninger tilpasset deres spesifikke behov, det vet vi at er nøkkelen til et vellykket resultat.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Pjuh, dette lange ordet. Trafikken til nettsteder og apper har aldri vært høyere. Samtidig sliter mange med å konvertere besøkende til kjøp, bestilling, registrering eller andre ønskede handlinger. Konverteringsoptimalisering handler om hvordan vi kan optimalisere nettstedet eller appen best mulig for de handlingene du ønsker at besøkende skal utføre. Hvilke alternative versjoner av innhold eller grafikk øker konverteringsfrekvensen? Gjennom metoder som webanalyse, formanalyse, heatmapping, A/B-tester, innspilling av brukersesjoner og brukertester spesialsyr vi strategier og operative rutiner som vi kan dokumentere at fungerer. Dette kaller vi konverteringsoptimalisering! 

 

Sosiale medier

Sosiale medier

I Knowit har vi spesialister på sosiale medier som lager din markedsføringsstrategi. Dyktige rådgivere hjelper deg med kampanjeplanlegging, utvikling av annonser og evaluering og optimalisering uavhengig av digital kanal. Vi har ekspertene om bord som sørger for at annonsene dine konverterer!

Programmatisk annonsering

Programmatisk annonsering

Å automatisere annonsekjøp gjennom programmatisk annonsering sparer tid, gir bedre oversikt og en mer treffsikker bruk av annonsekronene dine. Programmatisk annonsering er enkelt sagt kjøp og salg av nettannonser på børs i sanntid. Vi benytter blant annet Google Marketing Platform og DV360.

Cloud Marketing

Cloud Marketing handler om å øke effekten av markedsføringstiltak ved å strukturere og utnytte langt flere datakilder enn man tidligere har hatt mulighet til. Som oftest er det data fra annonseverktøy i kombinasjon med dine egne data som gjør oss i stand til å øke effekten drastisk. Med Cloud Marketing, kan bedrifter som leverer kundeopplevelser over nett, kanskje møte sin største utfordring – hvordan nå ut til kunden i det riktige øyeblikket.

Sertifiseringer

Sertifiseringer og partnerskap

Vi har opparbeidet oss en dyp kompetanse på implementering, rapportering og analyse av innsamlede data. Vi har et ledende fagmiljø innen analyse av web og mobil, og jobber med en rekke av Norges mest besøkte nettsted, inkludert flere Google Analytics Premium-kunder. For å vise kompetansen vi har er sertifiseringer og partnerskap derfor svært viktig for oss. 

Datadrevet markedsføringsstrategi

En datadrevet markedsføringsstrategi

En vellykket markedsføringsstrategi handler i bunn og grunn om å forstå målgruppens behov og atferd. Våre rådgivere benytter data og hjelper deg med å lage en strategi for dine digitale aktiviteter, der du får brukt din data til å lage bedre kommunikasjon og ta bedre, datadrevne beslutninger.

Informasjonssikkerhet og personvern

CRM og kundesystemer behandler store mengder persondata, ofte med flere forskjellige behandlingsformål og gjerne på tvers av flere forskjellige avdelinger og forretningsområder i en virksomhet. Informasjonssikkerhet og personvern bør stå på agendaen allerede i forprosjektfasen. Uansett hvilke(t) system(er) dere velger hjelper våre sikkerhetseksperter dere med å ha søkelys på informasjonssikkerhet og personvern gjennom hele leveransen. Vi støtter dere med å anbefale konkrete tekniske, organisatoriske og menneskelige tiltak for å sikre samsvar til lover, regulatoriske krav og bransjespesifikke standarder.

CRM, AI og personvern

AI er et kraftig verktøy som kan forbedre CRM-systemer ved å tilby mer personaliserte og skreddersydde tjenester til kundene. Med AI kan du analysere kundedata, forutsi kundebehov, anbefale produkter eller tjenester, automatisere markedsføring og salg, og øke kundetilfredshet og lojalitet. Men det er viktig å huske på at AI også kan medføre utfordringer og risikoer når det gjelder personvern og sikkerhet.

Karriere

Bli med på laget

Er du som oss og synes alt som har med digital kommunikasjon, data, brukeratferd og sosiale medier er noe av det mest spennende å jobbe med? Knowit er et selskap der kreativitet og innovasjon gjennomsyrer alle fagområder. Grip muligheten til å vokse mens du får flotte kolleger rundt deg som du kan lene deg på.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Sveinung Ødegaard
Sales, Knowit Stavanger
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen