Konsulent med post-its

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er Microsoft sitt økosystem av CRM, Markedsføring, HR- og ERP-løsninger. Med stor fleksibilitet og uendelige muligheter kan løsningen kobles til hundrevis av andre kjente forretningsverktøy, som bidrar til å skape raske resultater i bedriften.

Mann foran datamaskin

Salesforce

Salesforce er en innovativ og innholdsrik CRM-løsning, der samtlige kundeprosesser er samlet i én og samme plattform. Med Salesforce har du en skalérbar løsning, med all informasjon som kreves for å oppnå gode kunderelasjoner.

Hubspot

HubSpot

HubSpot er en ledende og fleksibel CRM-plattform for markedsføring, salg og kundeservice. Du velger selv modulene og verktøyene du har behov for, og alt er tilgjengelig i samme enkle og intuitive grensesnitt. I tillegg eksisterer det et bredt utvalg ferdige utvidelser og tillegg, samt mulighet for integrasjoner mot andre systemer via APIer.

Great meeting

CRM-rådgivning og implementering

Knowit Experience CRM arbeider utelukkende med CRM-implementering, support og rådgivning. Vi har flere års spesialistkunnskap, og mange fornøyde kunder innen ulike bransjer.

Bli med på laget

Er du som oss som gjerne vil skjerme kunder og leads for irrelevant informasjon og mas? Vil du også gjerne ta kundedialog og annonsering til neste nivå og knekke personaliseringskoden en gang for alle? Vi skal fullføre kundereisen med CRM og vil gjerne ha deg med på laget.

Salesforce

Knowit styrker seg på Salesforce

Med kjøpet av Salesforce-byrået 4front styrker Knowit Experience posisjonen som et av Nordens ledende digitalbyråer med ytterligere kompetanse innen datadrevne kundeopplevelser.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stine Strandvik
Avdelingsleder for CRM
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen