Fleksibilitet

Med en innleid markedsfører har du muligheten til å skalere opp og ned etter behov. Ansetter du noen til å gjøre jobben internt, kan du nedskalere avtalen din med oss. Og skulle behovet komme tilbake er vi klar for å steppe inn igjen. Marketing for Hire er en perfekt løsning dersom du har en ansatt i permisjon eller ute med sykemelding. 

Har du for eksempel ikke klart å få tak i en nyansatt før oppsigelsestiden er over? Vi er klare til å hjelpe deg i overgangene – enten du trenger en vikar på fulltid eller ønsker hjelp til spesifikke avgrensede oppgaver. Hos oss kan du få akkurat så mye assistanse som du trenger. Marketing for Hire er en super løsning for deg som trenger hjelp i en bestemt tidsperiode eller til et definert prosjekt.

 

Vi kan hjelpe med:

  • Markedsføringsstrategi
  • Kundereiser
  • Workshops
  • Analyse
  • Optimalisering

 

Istedenfor å leie inn eller ansette en hel markedsavdeling, kan du gjennom vår Marketing for Hire få tilgang på et bredt spekter av spesialister som kan dekke alle dine behov. Med ansatte i både Oslo og Bergen står vi klare til å bidra i bestemte roller eller dekke spesifikke behov hos dere. Med en innleid markedsfører kan du få en innholdsprodusent, CRM-konsulent, digital markedsfører og analytiker for prisen av én.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stine Strandvik
Avdelingsleder for CRM
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen