Google Ads

Viktigste kanal

Google Ads er uten tvil en av de viktigste kanalene i dag. Annonsene ligger øverst blant søkeresultatene på Google, men også andre steder på nettet. Det betyr at du fanger kundens interesse i det øyeblikket de er på jakt etter ditt produkt eller tjeneste.

Målgruppe

Du velger publikummet

Google Ads er Googles egen annonseplattform som enkelt lar deg velge hvilke søk annonsene skal vises på. Du velger selv publikummet, enten det er tidligere besøkende på nettsiden eller nye kunder. I Knowit tror vi på åpenhet. Det betyr 100 % transparens og at kunden alltid sitter som eier av annonsekontoen.

Knowit er Google Premium Partner og leverer alle tjenester for en optimal bruk av Google Ads.

Hva vi kan bistå med

  • Søkeordsanalyser
  • Medieplanlegging
  • Tekst og innhold
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål

Slik jobber vi

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med Google Ads og medieplanlegging, av strategiske rådgivere, markedsførere, designere og utviklere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale.


Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.

Hvorfor velge oss

Knowit Experience er sertifisert Google Partner og er et av Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kjersti Hellerud
Sales, Knowit Stavanger
Til toppen