Hva vi kan bistå med

 

  • Medieplanlegging og kanalvalg
  • Målgruppestrategi
  • Kreative ideer og konsept
  • Video-, tekst- og innholdsproduksjon
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål
Snapchat

Snapchat

Snapchat er en av de største sosiale medie-plattformene i dag. På plattformen kan du bygge engasjement rundt merkevaren din eller rett og slett bare få bred dekning til en rimelig pris. Hvis du trenger hjelp til å komme i gang med eller forbedre din Snapchat-annonsering, hjelper vi deg med å utvikle annonser basert på kreativitet, humor og historiefortelling. Vi lager innhold som skiller seg ut, engasjerer og øker din synlighet på plattformen.

Facebook

Facebook

Når du annonserer på Facebook, har du uendelige muligheter til å nå ut til den virkelig store massen, samtidig som du målretter innhold til helt bestemte målgrupper. Vi hjelper deg med å utvikle struktur og utforme reklamekampanjer som engasjerer. Dyktige rådgivere sikrer kontinuerlig optimalisering, tydelige mål, og er gode sparringspartnere for deg.

 

LinkedIn

LinkedIn

Som det viktigste og største profesjonelle nettverket i verden, er LinkedIn en svært viktig og effektiv kanal for deg som jobber med bedriftsmarked og B2B. Kanalen har kanskje et av de beste målrettingsalternativene som er tilgjengelige, og vi hjelper deg med å sette opp en strategi for både annonsering og innhold. I tillegg holder vi kurs i employer branding på LinkedIn.

Instagram

Instagram

Instagram er kanskje en av de gøyeste og mest spennende kanalene å annonsere på, da mulighetene for å leke og eksperimentere er store. Du får de samme gode målgruppene som på Facebook, men når i tillegg den yngste målgruppen i større grad. På Instagram er det video og den visuelle historiefortellingen som gjelder. La oss sammen se hvordan du kan utnytte Instagram for å nå dine mål. 

Youtube

Youtube

Youtube er en svært effektiv kanal for merkevarekjennskap, og har på mange måter erstattet TVen for mange annonsører. Folk bruker lengre tid her når de først har åpnet appen eller nettsiden. At folk ser lange videoer for både kunnskap og underholdning er et godt utgangspunkt for deg som annonsør. La oss hjelpe deg med å inkludere Youtube i din mediemix.

Andre sosiale medier

Andre sosiale medier

Selv om mye har vært konstant de siste årene når det kommer til hvilke kanaler dine målgrupper velger å bruke tiden sin på, dukker det stadig opp nye muligheter. Vi velger den kanalen hvor din målgruppe er, enten det er Pinterest eller Tik Tok. 

 

Hvordan vi jobber

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med sosiale medier, innholdsproduksjon og medieplanlegging, av strategiske rådgivere, markedsførere, designere og utviklere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale.

Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Sveinung Ødegaard
Sales, Knowit Stavanger
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen