Mulighet

Med riktig bruk av innsikt forblir din virksomhet eller merkevare robust, relevant og tilfredsstiller kundenes skiftende behov – slik du holder deg foran konkurrentene. Kvantitativ og kvalitativ kundedata gir ikke bare bedrifter mulighet til å finne nye områder for vekst, men gir selskaper også muligheter til å kontinuerlig forbedre produkter eller tjenester etter forbrukeres behov, ønsker, drivere og barrierer. Trendarbeid kan gi bedriften din flere perspektiver på fremtredende utviklingstrekk, som kan bidra til å gjøre selskapet mer robust i møte med fremtidige endringer, behov eller krav fra marked, forbruker eller politiske og juridiske instanser.

Problem

For å overleve og skape vekst i dagens usikre marked, må bedrifter ha en bedre forståelse av hva som skjer rundt dem – og hva som kan skje. Det kan være krevende å samle inn verdifull innsikt, men også analysere og tolke den. Flere bedrifter sitter med mye innsikt uten å vite hva man kan bruke det til eller hvilken verdi innsikten kan tilføre virksomheten. Som følge av dette får ikke selskaper utløst sitt fulle potensial.

Løsning

Vi har en helhetlig tilnærming til å skape innsikt. Vi benytter både kvalitative og kvantitative data, forretnings- og markedsføringsdata, trend og samfunnsdata. Innsikten skal svare ut de virkelige årsakene til hvorfor dine interessenter tenker, handler og føler slik de gjør. Trend og fremtidsanalyser er også verktøy du kan bruke for å bygge en mer robust organisasjon, som kan identifisere og utnytte muligheter før andre. Vi integrerer disse i ethvert strategisk initiativ og kommersielt tiltak slik det hjelper deg med å skape langvarige konkurransefortrinn. Vår «hemmelighet» er hvordan vi kobler innsikt, trend og forretningsutvikling sammen, vi setter et menneskelig perspektiv på strategiske forretningsspørsmål. Med oss får du en bedre forståelse av markedslandskapet og hvordan det utvikler seg – hvordan endring kan påvirke organisasjonen din, og hvordan du må handle for å svare ut disse endringene.

Vi hjelper kundene våre med:

  • Kvalitativ menneskelig- og markedsinnsikt
  • Kvantitative markedsundersøkelser
  • Foresight og trendanalyser
  • Marketing performance evaluering, innsikt & optimalisering
Bli kontaktet
Maria Nikitina
Senior Advisor - Brand & Commercial Strategy
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Ønsker du invitasjoner til seminarer og nyhetsbrev om cybersecurity - meld deg på her!

Skriv inn din e-postadresse nedenfor for å abonnere på oss.

Til toppen